21 Ocak 2013 Pazartesi

Sınıfım için Soba yaptım ;) Nasıl olmuş..

2 haftadır birazdaha fazla olmuş olabılır ama internete gıremedımm paylaşım yapmak için canım arkadaşlarımıda çokkk özledim tabii bu arada ama hiçte boş durmadım sınıffım için etkınlıkler hazırlıyoorum halada cok yogunum paylaşacagım yaptıgım okadar cok sey bırıktıkı teke tek fırdat buldukça paylaşacagımm :) İnternette okadar soba örnegı gordum ama benım bır frkım olsun dedım 3 boyutlu gercege cok yakın kömür sobası yaptum ögrencılerım bayıldı kömürünüde çocuklarla bırlıkte yaptık içine attık içinin resmini çekemedim cam fılm flaşla parlıyor  ıcını göstermıyor :) neyse gene cok konustumm inşallah begenırsınız ;)








10 yorum:

  1. ççoookkk güzel oolmuşşş :)

    YanıtlaSil
  2. ayyy harika minikler bayılmıştır buna :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ustune yaptıgım tencereyee bıde kapagın tutma kulpuna salddırdılar acmaya calıstılarrrr cok guel bır etkınlık olduuu sagoll cnmmmm cokk tesekur ederımmm ;))

      Sil
    2. walla ben bayıldımm .))

      Sil
    3. sagol cnm teşekkür ederimmmmmm ;)

      Sil
  3. çok güzel olmuş eline sağlık canım ben de sınıfıma yapayım dedim ama tatil yaklaştıkça bana bir ağırlık çöktü..gelişim raporlarım hazır,kazanım değerlendirmeler tamam..faaliyetler biraz beklesin:) seni buralarda görmek güzel:) sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. ooyyyyy çokk teşşekkür ederi,mm cnmmm evet çok güzell olduu ama öldürdü beni yorgunluktannn ;) ama hergorenn harıka diyor bıdaha bayılıyoorr şimdi sergiye bıraktımm sergilencek akvaryumm bıkacdaha etkınlık var yavaş yavaş yüklicem cnmm sende yaparsann bıraz yorulursun ama sonuc harıka oluyoor cnm ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorumm Sevgiler..