29 Aralık 2012 Cumartesi

PİETA [KİM Kİ DUK ] [ 2012 SİNEMA ]

Benım izledigim ve etkısınde kaldıgım fılmler arasında olan bır fılm tum cevrem bılır kore dızılerı ve sıneması hatta müziklerinin bile hastasıyım bir çok kore sıneması izledim ama aklımda kalan bu fılmdı bu fılmıde izleyelı 1 ay oldu üstüne okadar film izledim hiç birinin adını hatırlamıyorum ama bunu ezbere anlatabılırım anlıcanız dehşet bır fılm ama gözyaşlarınıza hakım olamayacaksınız öfke,intikam nelere kadir ve neler yaptırıyor izleyip şaşıracaksınız tek tavsıyem sadece izleyin... İyi seyirler..
Film Güney Kore yapımı Acı Pieta 2012 Filmi oldukca ağır bir film izledikten sonra omuzlarınızda büyük bir yük hissedebilirsiniz. Filmde Acı ve şiddet çok iyi işlenmiş bazı bölümlerde cinsellik ön planı çıkıyor bu filmi izlediken sonra acının ve sevginin anlamını daha iyi anlayacaksınız.
● Pieta – Acı Filmi 2012 Venedik film festivalinde Altın Ayı ödülüne layık görülmüştür.

İMDb puanını soracak olursanız 7.1 gibi güzel bir puanla karşımıza çıkmaktadır.
Filmin konusundan biraz bahsedip bu güzel filmle sizi başbaşa bırakmak istiyorum Bir tefeci düşünün gözü dönmüş borç vereceği kişilere kurnazca bir oyuna düşeren bu cani borç almak isteyen kişilere kaza sigortası yapıyor ve borçunu tahsil edemediklerini sakat bırakıp sigortadan parasını fazlasıyla alıyor.
IMDB Puanı: 7.1
Yapım: 2012 - Güney Kore
Süresi: 104 dakika
Yönetmen: Ki-duk Kim
Tür: 2012 filmleri , Dram filmleri
Oyuncular: Jin Yong-Ok , Eunjin Kang , Jae-rok Kim , Jung-jin Lee , Min-soo Jo ,
Orjnal İsim: Pieta


Sizin için Fragmanıda ekledım googleden arama yapıp izleyebılırsınız..İYi Seyirler arkadaşlar..

4 yorum:

  1. hayatım hepsini not aldım izledikçe fırsatım olursa söylerim..

    YanıtlaSil
  2. inşallah cnm kendi izledigim filmleri hem unutmıyım hemde burayada eklıyım dedımm butun ekledıgım fılmlerı korkmadan ızle cnmm hepsı harıkaaaa ;)

    YanıtlaSil
  3. teşekkkürler canım..filim tavsiye olmadan izleyemiyorum..

    YanıtlaSil
  4. ;) tavsiye olmadan ızlenen her fılm guzel cıkmıyoor arkadaslaşlarımda bana sorup ızlıyorlar bılselerkı ben o guzel fılmı soyleyene kadar 4 tane fılm ızlemısım bosa zmanım gıtmıs cogu fılm zman kaybı ızlıyoorum sonra bın pışmanım ;) ama buraya ekledıklerım en cok begendıklerım cnmm ;)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı bekliyorumm Sevgiler..